OB er færdig med at handle: Arbejdede på markant forstærkning
Foto: ob.dk/Morten Wamsler
Superliga

OB er færdig med at handle: Arbejdede på markant forstærkning

OB's sportsdirektør Jesper Hansen bekræfter, at fynboerne ikke kommer til at hente flere spillere på denne side af transfervinduets lukning.

Transfervinduet lukker om mindre end tre timer, men allerede nu ligger det fast, at der ikke kommer flere spillere til OB i denne omgang.

Det siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

- Der kommer ikke til at ske mere i OB. Jeg har brugt dagen på at arbejde med lukningen af transfervinduet, og vi har hele tiden sagt, at vi kun ville slå til, hvis der opstod en ekstraordinær forstærkning. Vi har blandt andet arbejdet på at få en spiller ind, men det er ikke lykkedes. Alligevel er vi tilfredse med den trup, vi har nu. Vi mener, at vi står stærkere nu end i sidste sæson, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Han vil ikke bekræfte oplysningerne om, at Aiden McGeady har været et emne i OB i dag, men det er korrekt, at OB har arbejdet på at hente en spiller til klubben inden transfervinduets lukning.

- Vi har arbejdet på at få en spiller ind. Det skulle ikke være en trupspiller eller en spiller til bredden. Det skulle være en markant forstærkning til truppen, men der er forskellige ting, der har gjort, at det ikke er faldet i hak. Vi har tidligt haft vores trup på plads, og som jeg før har sagt, er det ikke optimalt at handle i sidste øjeblik, fordi det kan blive dyrt eller hovsa-agtigt, siger Jesper Hansen.

OB-direktøren mener, at den aktuelle turp er god nok til at opfylde målsætningen om at komme i top seks i denne sæson. Han er dog klar over, at en del OB-fans havde håbet på en forstærkning inden transfervinduets lukning.

- Efter at have skiftet meget ud i truppen i løbet af de seneste år, har vi haft et stort ønske om kontinuitet. Vi ved, at resultaterne ikke har været gode nok i starten af sæsonen, og derfor vil der også være øjne rettet mod os, men vi har tillid til, at vi har de rette spillere. Truppen skal spilles bedre sammen, men vi har også kunne mærke, at flere andre klubber har fundet vores spillere interessante. Vi har været tidligt ude, og derfor er vi lidt kedelige, når vi ikke handler nu, men nogle gange er det måden at gøre tingene på, siger Jesper Hansen.

- Vi synes, at der er nogle elementer i truppen, der er gode, men vi erkender, at vi skal steppe op på nogle parametre. Vi har lagt en del på omkring det spillemæssige, og nogle gange ønsker man, at det går lidt hurtigere. Vi skal blive bedre, men spiller for spiller mener vi, at vi har en god trup, tilføjer han.

Der kommer altså ikke nogen nye spillere til OB inden transfervinduets lukning, men det kan være muligt, at der kommer en spiller ind på en fri transfer i løbet af de kommende uger.

- Det er altid en mulighed, og det var også sådan, at vi hentede Zohore til klubben i tidernes morgen. Som vi hele tiden har sagt, skal det være en ekstraordinær mulighed, hvis vi slår til, for vi er fint tilfredse med truppen. Vi har haft en stor udskiftning gennem flere år, og vi ønsker at prioritere kontinuitet, siger Jesper Hansen.