Premier League-podcast: Conte har vendt Chelsea-bøtten
Generelle

Premier League-podcast: Conte har vendt Chelsea-bøtten

Antonio Conte har på rekordtid fået Chelsea-skuden på ret køl. I den anden ende af rækken er der grund til bekymring i Stoke, der går på landskampspause på jumbopladsen

Så har Premier League ramt den første landskampspause, og det er tid til den første mini-status.

I toppen har Chelsea og de to Manchester-klubber fået fuld gevinst af de første tre kampe. Mourinho har genindført Fergie Time, Guardiola trykker på alle de rigtige Raheem Sterling-knapper, og Antonio Conte har endnu engang haft held med at gå ind i et omklædningsrum fuld af højtbetalte fodboldstjerner og bede dem om at lade være med at være dårlige.

I den anden ende er der grund til bekymring for Stoke og Crystal Palace, der har fået en alt andet end god start på sæsonen. Vi kaster vores skarpe blik på top, bund og alt midt imellem.

Også de nye skrappere regler for brok og bytte trøje-leg ved hjørnespark får en tur under luppen. Har dommerne fundet en fælles linje? Og varsler Ashley Williams' version af svanens død begyndelsen til en serie af film ved dødbolde?

Find denne uges afsnit LIGE HER. Podcasten er også tilgængelig på iTunes og andre podcast-udbydere.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League her på tipsbladet.dk - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold.