Midtbaneduo kan gøre comeback for Randers
Foto: Randers FC
Superliga

Midtbaneduo kan gøre comeback for Randers

De startede sæsonen som makkerpar på den centrale midtbane for Randers FC, men skader har siden holdt dem begge ude. Nu kan de være tilbage til fredagskampen mod Lyngby.

I Randers har man to hårdtarbejdende centrale midtbanespillere i Nicolai Poulsen og Joel Allansson. Begge har, desværre for Randers, været skadet, men kan nu være tilbage til fredagens opgør mod Lyngby. Nicolai Poulsen har siddet ude med en slem hjernerystelse, der også holdt ham ude af OL, men trænede i dag for første gang med, da der var spil 11 mod 11.

- Det er første gang, jeg er med i 11-mod-11 siden det skete (skaden mod AGF, red.), så det var rart at kunne få nogle meter i benene, siger Nicolai Poulsen til TV 2 Østjylland.

Også Joel Allansson var til træning med Randers i dag, dog ikke for lige så høje omdrejninger som Poulsen. Han måtte nøjes med at gennemføre nogle løbetests, men ifølge ham selv, er der fremskridt at spore i genoptræningen.

Imens Nicolai Poulsen er fast besluttet på at være tilbage til fredagens kamp, er Allansson mere påpasselig. Han vil gerne spille fredag, men et comeback kan også vente til næste runde.

Kampen mod Lyngby spilles klokken 18.00 på BioNutria Park Randers.