Ranieri: CL-hymnen vækkede Mahrez
Foto: Geert Vanden Wijngaert/polfoto
Champions League

Ranieri: CL-hymnen vækkede Mahrez

Claudio Ranieri var i godt humør ovenpå Leicesters overbevisende 3-0 sejr over Club Brügge i deres første Champions League-kamp. Mahrez scorede to gange, hvilket Ranieri selvfølgelig var tilfreds med.

Kasper Schmeichel og Leicester indledte deres Champions League-sæson med en fornem 3-0 sejr på udebane over Club Brügge. Marc Albrighton gjorde det til 1-0 allerede efter fem minutter, inden Riyad Mahrez scorede til både 2 og 3-0. 

- Måske var det Champions League-hymnen, som vækkede ham. Måske er han ved at være træt af dilly-ding, dilly-dong, og så friskede CL-hymnen ham op. Han arbejdede hårdt, og jeg er tilfreds med hans præstation, siger Claudio Ranieri til theguardian.com

Den vævre tekniker havde inden kampen brændt tre af sine sidste fem straffespark, og Claudio Ranieri havde gjort det klart, at det var nyindkøbet Slimani, der skulle sparke, hvis situationen opstod. Alligevel var det Riyad Mahrez, der stod ved pletten og sparkede bolden ind i det 61. minut. 

- Hvis han ikke havde scoret, havde jeg knust hans nakke. Han tog ansvar, men jeg prøvede at sige, det skulle være Slimani, da han scorer på sine straffespark, men Mahrez tog ansvaret på sig og scorede. Han er en heldig mand!, siger Ranieri. 

Med en 3-0 sejr ligger Leicester sig i førerpositionen fra start, da Porto og FCK spillede uafgjort. 

- Jeg sagde fra starten, at Champions League er en oplevelse for os. Vi håber på at klare os igennem og spille igen, men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil vi spille Europa League - det er målet. Vi har kun spillet en kamp, så der er fem endnu. Vi har taget noget selvtillid med herfra, men det er ikke let. Hvis de havde scoret tidligt i kampen, havde den udviklet sig helt anderledes, siger Ranieri.