Suveræne United ydmygede tamme Leicester

Manchester United uddelte en regulær afklapsning, da storklubben i dag mødte Leicester.

Det var sidste års mester i Leicester og femtepladsen Manchester United, der i dag tørnede sammen i Premier League, men hvis ikke man vidste bedre, skulle man tro, det var omvendt.

Manchester United viste sig nemlig i særklasse i dag, da de lammetævede Leicester med hele 4-1.

Efter 22 minutter bragte Chris Smalling Manchester United foran med 1-0 på hovedstød efter hjørnespark, og dernæst afsluttede Juan Mata et fantastisk angreb ved at sparke den sikkert i mål bag målmanden uden chancer efter 37 minutter.

Tre minutter senere øgede Marcus Rashford til 3-0 efter et hurtigt og klogt taget hjørnespark, der blev sparket fladt ind i feltet, hvorefter Rashford kanonerede den op i toppen af nettet.

Derefter skulle der blot gå yderligere to minutter, før Paul Pogba i forbindelse med endnu et hjørnespark satte hovedet på bolden, som gik direkte i mål til stillingen 4-0.

I anden halvleg reducerede Demarai Gray til 4-1 for Leicester efter et fantastisk langsskudmål, men dette var blot symbolsk, da Leicester aldrig reelt var tæt på at komme tilbage i kampen, og Manchester United kontrollerede kampen hjem i sikker stil.