Liverpool skilte Hull fra hinanden

Liverpool havde absolut ingen problemer med at vinde over Hull. En sikker 5-1 sejr blev det til for de rødblusede, der kommer op på siden af naboerne fra Everton.

Hull kunne slet ikke styre Liverpools mange kreative spillere, der fuldstændig splittede Hull forsvaret ad. En sikker 5-1 sejr blev det til for Klopps tropper.

Liverpool startede rigtig godt, og de lagde Hull under pres med det samme. Hull clearede gang på gang fra eget felt, men kom ikke ud af trykket.

Adam Lallana gjorde det til 1-0 til Liverpool efter 16 minutter på et oplæg af Coutinho, som finder Lallana inde i feltet. Har får han vendt og med en lidt halvsløj afslutning, passerer han Hull-keeperen.

Coutinho var endnu engang med omkring en nøglesituation, da han får en skrå aflevering tilbage i feltet og trykker på kassen. Mohammed El-Mohamady redder bolden på stregen, men han gør det med hånden og blev derefter præsenteret for et rødt kort. Altmuligmanden-James Milner scorede sikkert på det efterfølgende straffespark.

Liverpool-presset blev ikke mindre, og kort efter ramte de også træværket, efter et afrettet skud fra Mané. Ikke længe efter kom Mané dog på tavlen, da hen let kunne sætte bolden ind fra kanten af feltet. Helt igennem elendigt forsvarsspil fra Hull.

I overtiden af første halvleg var Wijnaldum også meget tæt på at notere sig sin første Liverpoolscoring, da han efter et indlæg får sparket på kassen, men Marshall klarede det denne gang i Hull-målet.

Efter pausen scorede Hull dog stik mod spil og chancer. Efter et hjørnespark sparkede Meyler den meget resolut i nettet. Under et minut senere viste Coutinho sig dog frem igen. To små træk og så trykkede han den ellers afsted efter det lange hjørne. 4-1 til Liverpool.

Daniel Sturridge var knap kommet på banen, før der blev dømt straffespark mod ham. Efter et par driblinger i fæltet blev han hægtet en smule og faldt straks til jorden. James Milner gjorde klar til endnu et straffespark og sparkede den fladt til højre som første gang.