Rodgers: Havde aldrig problemer med Sterling
Foto: Nick Potts/POLFOTO
Premier League

Rodgers: Havde aldrig problemer med Sterling

Brendan Rodgers forklarer, at der aldrig har været voldsomme uoverensstemmelser mellem ham og Raheem Sterling.

For et par år siden fungerede Brendan Rodgers som manager i Liverpool, og her fik han udviklet Raheem Sterling til et af de største talenter i europæisk fodbold.

Senere blev Raheem Sterling solgt til Manchester City, og i den forbindelse gik der rygter om, at forholdet mellem Sterling og Brendan Rodgers skulle være lige så køligt som polarisen. Dette afviser Brendan Rodgers dog.

- Jeg havde aldrig problemer med Raheem. Ja, der var et tidspunkt, hvor vi gjorde noget klart for ham, men det var sådan set det, siger Brendan Rodgers til Daily Mail.

- Han havde en personlighed, men han kunne acceptere dig, og hvis man taler med ham, siger han forhåbentlig, at vi havde et tæt forhold.

Da Raheem Sterling kom til Manchester City var det ikke ligefrem en stor succes. Nu er Pep Guardiola dog blevet træner, og i de første seks ligakampe har Sterling scoret fire mål og lavet to assists.

- Han er tilbage, hvor han var med mig. Jeg siger det ikke på nogen anden måde end vedrørende hans niveau. Han har været lidt svigende, siden han forlod Liverpool, afslutter Rodgers.

Brendan Rodgers er nu træner for Celtic, og på onsdag står han og Raheem Sterling over for hinanden i Champions League, når Manchester City tager turen til Skotland.