Wikheim om comeback-sejr: Vi viser stærk moral
Anders Brohus/Polfoto
Superliga

Wikheim om comeback-sejr: Vi viser stærk moral

Gustav Wikheim, som FC Midtjylland har lejet i belgiske Gent, gjorde i går en stor forskel for midtjyderne, da han udlignede til 1-1 mod Horsens. Det var hans første kamp fra start, og han er meget tilfreds med den moral, holdet viste.

Gustav Wikheim kvitterede for Jes Thorups tillid i sin første start for FC Midtjylland, da han udlignede Kim Aabechs 1-0-mål efter en formidabel aflevering fra Jakob Poulsen. FC Midtjylland kom også bagud 2-1, men vendte kampen og vandt overbevisende med 5-2. 

Efter kampen kunne Gustav Wikheim gøre status for sin første kamp fra start for ulvene.

- Jeg synes egentlig, at vi spiller en ganske god kamp. Vi kan forsvare os bedre til tider, men det var nok en vældigt underholdende kamp for fansene at se - men jeg er glad for de tre point, siger han til klubbens hjemmeside.

At Midtjylland både var bagud 1-0 og 2-1 tilskriver kantspilleren ikke det store. Han lægger i stedet vægt på, at de fik vendt kampen igen.

- Sådan er fodbold nogle gange. De var effektive og scorer to gange, men jeg synes, at vi viser en stærk moral på holdet og kommer tilbage og vinder kampen ganske overlegent, siger han og fortsætter med at fortælle, hvad holdet gjorde godt.

- Vi lader bolden arbejde og spiller hurtigt. Vi har spillere med en masse kvaliteter, så det er egentlig bare at slippe sig løs og så tror jeg, at vi kan score flere mål fremadrettet.

Med sejren ligger FC Midtjylland, før AaB's kamp mod Silkeborg senere i dag, nummer tre i Superligaen. Vinder AaB, rykker Midtjylland ned som nummer fire.