Allardyce: Det var dumt
Foto: Dave Howarth/Polfoto
Landshold

Allardyce: Det var dumt

Den nu tidligere engelske landstræner fortryder, men han accepterer, at han nu ikke længere skal være landstræner for England.

Han fik under 100 dage i spidsen for England, Sam Allardyce, og nu kan han så tage på ferie for at rense hovedet og spekulere over, hvorfor det gik så galt.

Englændernes landstræner blev filmet med skjult kamera, hvor han sad og fortalte, hvordan man kunne omgå nogle regler i det engelske fodboldforbund i forhold til handel med spillere og tredjepartsejerskab, og betalte han altså den ultimative pris for. Nemlig det job, han havde drømt om så længe.

Dagen derpå var det en fåmælt, omend angrende Sam Allardyce, der talte kort med pressen.

- Når jeg reflekterer over det, var det en dum ting at gøre. Jeg forsøgte at hjælpe en person, jeg har kendt i 30 år, og det var en fejlvurdering fra min side, sagde Sam Allardyce blandt andet til Sky Sports.

- Jeg vil gerne undskylde over for det engelske fodboldforbund og alle, der er berørte af det her. Det er en uheldig situation, jeg bragte mig selv i, siger han.

Sam Allardyce nåede kun én landskamp i spidsen for England - det var en kamp ude mod Slovakiet, som England endte med at vinde.

Nu skal Allardyce så finde ud af, om han har en vej tilbage til fodboldverdenen. Umiddelbart ved han ikke, om det var det sidste job.

- Hvem ved. Vi må se, var beskeden, inden Sam Allardyce gik.