90'er-stjernes søn med hattrick i Youth League
Ligue 1

George Weahs søn Timothy Weah lavede onsdag aften hattrick for PSG's ungdomshold, da de mødte Ludogorets.

Hvis man så fodbold tilbage i 90'erne, så husker de fleste nok George Weah, da han spillede for AC Milan og blev kåret som årets spiller i Verden i 1995 og blev nummer to året efter, hvor brasilianske Ronaldo vandt prisen, der i dag går under navnet Ballon d'or.

Men nu er den næste Weah-generation godt i gang. Det viste George Weahs søn - Timothy Weah - der onsdag spillede UEFA Youth League for Paris Saint Germain, hvor den franske klub mødte Ludogorets.

Det blev til en stor kamp for den unge Weah, som scorede hattrick i kampen, som PSG endte med at vinde med hele 8-1 hjemme på Parc des Princes. Dermed ser det ud til, at sønnen har arvet lidt af sin fars skarphed.

Timothy Weah scorede sit første mål i kampen efter 30 minutter. Dernæst kom de to øvrige i anden halvleg, da han scorede efter både 48 minutter og 85 minutter.

Den blot 16-årige frontløber, som fik hele kampen for PSG, blev hentet til klubben kort før sommeren på en ungdomskontrakt.