Kamper om FCK-kamp: Kribler i maven
René Schütze/Polfoto
Superliga

Kamper om FCK-kamp: Kribler i maven

Efter nederlaget til Lyngby i sidste runde glæder Jonas Kamper sig til at komme tilbage på banen mod FCK. Det er en ekstra sjov oplevelse, når københavnerne spiller i Champions League.

- Jeg elsker at spille fodbold, og jeg glæder mig til hver eneste kamp. Det gælder for os alle. Men det er klart, at når der kommer flere mennesker på lægterne, og det er et Champions League-hold, der kommer på besøg, så kribler det lidt ekstra i maven. Det er de her store kampe, som man ser frem til i flere dage.

Sådan siger Jonas Kamper til Viborg FF's hjemmeside, før holdet på søndag skal møde FC København på hjemmebane. FCK spillede i midtugen Champions League mod Club Brugge og vandt med stensikre 4-0. Det viser, at holdet har en masse kvalitet hos deres startende spillere. Men det er ikke kun de startende, som Jonas Kamper mener har kvalitet.

- De har to kvalitetsspillere på alle positioner, og på nogle pladser har de måske tre spillere på samme niveau. Det er det absolut bedste hold i rækken, og vi ved, at vi kommer under tryk i perioder, men vi håber også, at vi kan ramme dem med vores styrker. I sidste uge mod Lyngby var der ikke meget plads at spille på, men det bliver der formentligt på søndag, og så skal vi slå til.

Viborg tabte 1-0 mod Lyngby og vil derfor have revanche. Det kan dog blive en særdeles svær mission, men Jonas Kamper tager imod udfordringen med åbne arme.

- Vi bliver matchet mod de bedste, og det glæder vi os til. I sidste sæson spillede vi tre rigtig gode kampe mod FCK, og på søndag vil vi gøre alt for at få et godt resultat igen.

Jonas Kamper og holdkammeraterne har dog fordelen af at spille på hjemmebane, når FCK søndag klokken 16.00 gæster Energi Viborg Arena.