Frederik Sørensen og Köln tog point fra Bayern München

Köln og Frederik Sørensen overraskede alle, da de på udebane fik uafgjort imod mestrene fra Bayern München.

Frederik Sørensen spillede hele kampen på højreback for Köln, da man formåede at få uafgjort mod Bayern München på Allianz Arena. Joshua Kimmich scorede endnu engang for mestrene, da han kom forrest på et indlæg fra Bernat i venstresiden.

I anden halvleg kom Köln dog på uafgjort, da Modeste nærmest karatesparkede bolden i mål på et tidligt indlæg. Det blev også kampens endelige resultat – 1-1.

Artiklen fortsætter under videoen

Thomas Delaneys kommende klub, Werder Bremen, hev et enkelt point til sig, da de besøgte Darmstadt. De grønblusede kom bagud i første halvleg, men fik vendt kampen til 2-1 på mål af Sane og Serge Gnabry. Bare seks minutter efter føringsmålet fik Colak dog udlignet til slutresultatet 2-2.

Den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky blev passeret efter sølle fire minutter på et mål af Freiburgs Grifo. Det blev også kampens eneste mål, og Frankfurt daler derfor ned på en ottende plads med Freiburg lige under sig.

Hoffenheim rykkede længere op i tabellen, da de vandt 2-0 på udebane mod Ingolstadt. De gjorde meget kort proces og scorede kampens to mål allerede efter 35 minutter.

Det blev heller ikke i denne runde, at Hamburger SV fik sin første sejr i denne sæson. En tur til Hertha Berlin bød på endnu et nederlag på to mål af Ibisevic. HSV ligger nu anden sidst med ét enkelt point. Kun Schalke er dårligere med nul point, men de har en kamp i hånden.