Horsens-angriber: AGF skal vinde
Lars Rønbog / Getty Images
Superliga

Horsens-angriber: AGF skal vinde

Når AC Horsens i morgen gæster Ceres Park, bliver det mod et presset hjemmehold, som Kim Aabech, der tidligere har spillet i AGF, mener SKAL vinde.

Superligaen har ikke været så god ved AGF, som klubben havde forventet. Ingen sejre i de seneste fire kampe lægger holdet under et stort pres, mener AC Horsens-angriberen Kim Aabech, der tidligere har spillet for aarhusianerne.

- Det bliver en anderledes kamp, end vi har været vant til. Vi skal møde et presset AGF-mandskab, der simpelthen skal vinde den kamp, og de kommer med fuld power. Det skal vi forsøge at spille os ud af, og så skal vi kreere omstillinger. Da jeg var i AGF, spillede vi ofte med seks-syv mand over midten i presset, og jeg er ikke i tvivl om, at vi vil få rum at spille i, siger Kim Aabech til klubbens hjemmeside.

Modsat har AC Horsens præsteret bedre end mange havde forventet og ligger derfor på en ottendeplads med fem point mere end AGF, som er nummer 11.

Kim Aabech er en af dem, der har gjort et godt stykke arbejde for Horsens, hvor han i 12 kampe har lavet fire mål. Skulle det femte mål komme mod hans tidligere klub, vil Aabech ikke tøve med at juble. 

- Jeg jubler selvfølgelig, for jeg er angriber, og det er også for at vise respekt for vores fans. Det er her, jeg er nu, og det er os, der skal juble sammen.

- Det betyder noget ekstra at spille i Aarhus, og jeg glæder mig som et lille barn. Det var i AGF, jeg vendte karrieren efter tiden i FC Nordsjælland, og jeg blev taget godt imod. Jeg var så heldig, at det gik godt med oprykningen, og vi fik en god start i Superligaen. Fansene har altid behandlet mig godt, så de tager forhåbentlig også godt imod mig i morgen, lyder det fra Kim Aabech.

Kampen i morgen har kickoff klokken 20.15 fra Ceres Park.