Video : Tipsbladet
Superliga

OB-duo tvivlsom til Randers-kamp

Både Sten Grytebust og Jeppe Tverskov har problemer før OB's udebanekamp på søndag mod Randers. Kent Nielsen håber dog på, at begge bliver klar til opgøret.

De er lige kommet ovenpå efter seks nederlag i træk, men nu kan OB til næste kamp mod Randers lide store mangler. Både holdets sidste skanse, Sten Grytebust, og en af holdets midterforsvarer, Jeppe Tverskov, har problemer.

Grytebust, der har spillet samtlige kampe i Superligaen for OB, har problemer med hælen, mens Jeppe Tverskov har knas længere oppe i bentøjet.

- Sten har problemer med sin akillessene, men jeg håber da, at han træner fredag. Jeppe har mærket lidt i baglåret i tirsdags, og jeg håber også, at han når at blive klar igen, siger OB's træner Kent Nielsen til fyens.dk

Bliver den norske målmand ikke klar til kampen, kan det betyde spilletid til Michael Falkesgaard. Må Kent Nielsen se bort fra Tverskov, ligner det et midterforsvar bestående af Kenneth Emil Petersen og Frederik Tingager. 

Holdet skal forsøge at arbejde videre fra den 2-1-sejr, de fik mod AGF før landskampspausen, men det kan altså blive uden Grytebust, Tverskov og Rasmus Festersen, der ligeledes er meldt tvivlsom.