Horsens-helt kan skifte klub til vinter eller til sommer
Lars Rønbog / Getty Images
Superliga

Horsens-helt kan skifte klub til vinter eller til sommer

Bubacarr Sanneh har været en vigtig mand for AC Horsens med fire mål i sæsonen, men hans scoringer i den gule trøje kan snart være fortid. Han forventer, at der kommer bud på ham.

AC Horsens har i Bubacarr Sanneh en aldeles målfarlig forsvarsspiller. Den 21-årige gambianer har lavet fire Superligamål i denne sæson, hvoraf det seneste kom i fredagens kamp mod AGF. Men Sanneh kan meget snart være fortid i Horsens, og han forventer selv, at der vil komme bud på ham.

Det siger hovedpersonen selv efter kampen mod AGF, men han kan ikke spå om, hvornår et skifte kommer til at ske.

- Her og nu føler jeg, at jeg tager et skridt i den rigtige retning i hver kamp, og så må tiden vise, om det betyder et klubskifte til vinter eller måske til sommer, når denne sæson er færdigspillet, siger Bubacarr Sanneh til Horsens Folkeblad.

Den tidligere Real de Banjul-spiller udtaler endvidere, at Horsens er et godt udstillingsvindue, og at han er glad for at være i klubben. Kommer der et bud på ham, vil det være op til Horsens at beslutte, om Sanneh skal sendes videre i systemet.

At Bubacarr Sanneh har scoret flere mål i denne sæson er noget nyt for forsvarsspilleren, men målet mod AGF var ingen tilfældighed - den kombination havde Horsens nemlig øvet til den sidste træning før kampen.