Jess Thorup mener, at FC Midtjylland kunne have scoret flere mål mod Esbjerg. I en video gør han status efter kampen og ser frem til pokalopgøret mod Fremad Amager.

Jess Thorups tropper fra FC Midtjylland slog i går Esbjerg med 3-1 i en kamp, hvor pausestillingen var 1-1. Hjemmeholdet pressede midtjyderne godt i første halvleg, men i anden halvleg fik gæsterne overtaget. Det overtag mener Jess Thorup kunne have givet mere end de to mål.

- Anden halvleg synes jeg til gengæld er rigtig god. Vi kan vel sidde og være lidt ærgerlig over ikke at score et par mål mere, men vi får en fuldt fortjent sejr, og det var både vigtigt og fedt, siger han til klubbens hjemmeside.

Hør i ovenstående video, hvad Jess Thorup har at sige om kampen mod Esbjerg og om den pokalkamp, de skal spille på torsdag mod Fremad Amager.