Podcast: Arsenal er denne uges mesterskabsfavorit
Generelle

Podcast: Arsenal er denne uges mesterskabsfavorit

Lyt med, når De Falske 9'ere med vanligt køligt overblik og lunken humor analyserer 10. spillerunde i Premier League

Det har aldrig været så tæt i toppen af Premier League efter 10 kampe. Tre hold på 23 point kun adskilt af målscore - og blot tre point fra Manchester City på førstepladsen til Tottenham på femtepladsen.

Men der er kun ét sæt guldmedaljer at dele ud i slutningen af sæsonen. Bliver det til Arsenal, der har fået flere offensive strenge at spille på, men som er notorisk ude af stand til at holde kadencen en hel sæson? Hvad med rivalerne fra Tottenham, der er umulige at score imod, men som - ligesom sidste sæson på samme tidspunkt - spiller uafgjort, hvis Harry Kane ikke finder netmaskerne?

Førstepladsen tilhører lige nu forhåndsfavoritterne fra Manchester City, men kommer Guardiolas evige rotation i formation og start-11'er - der tilsyneladende også rammer selveste Kun Agüero - til at koste? Antonio Conte ser ud til at have fået styr på Chelsea-tropperne - men har bemandingen i bageste række mesterskabskvalitet?

Endelig er der Liverpool, der spiller ligaens mest underholdende fodbold, men har motivatoren Jürgen Klopp taktiske strenge nok at spille på i længden? Og så er der naturligvis José Mourinhos uskarpe Manchester United-hold, der allerede er otte point efter ligaduksene - er det for tidligt at afskrive dem?

Vi gør status på top, bund og den bløde mellemvare efter de første ti runder af Premier League 2016/17 i denne uges afsnit, som du finder LIGE HER.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.