Video : Tipsbladet
Premier League

Kriseramte David Moyes får karantæne og bøde

David Moyes blev rasende under kampen mellem Southampton og Sunderland i ligacuppen, og det koster nu karantæne og bøde.

Sunderland er i massive problemer i Premier League. Her er holdet stadig uden sejr, og har kun samlet to points sammen. Med en placering håbløst på sidstepladsen hænger manager David Moyes atter i en tynd tråd i Premier League, og det er ikke kun i den bedste engelske række, manageren er i problemer. 

Under ottendedelsfinalen senest i den engelske ligacup mod Southampton kogte det nemlig over for Moyes. Bagud med 1-0 i overtiden valgte den tidligere Everton og Manchester United-manager at overfuse kampens dommer. En hændelse der betød, at det engelske fodboldforbund, FA, indledte en sag mod Moyes.

Sagen er netop blevet afsluttet, og David Moyes kan se frem til både karantæne og bøde:

- David Moyes er blevet idømt en karantænestraf på en kamp for aggressiv adfærd og dårligt sprogbrug rettet mod kampens dommer. Han har accepteret straffen. Episoden fandt sted i det 90. minut i kampen mellem Southampton og Sunderland i EFL Cup. Udover karantænen gives en bøde på 8.000 pund, skriver FA i en pressemeddelelse tirsdag aften .

David Moyes har ført Sunderland til den værste sæsonstart i Premier League-historien nogensinde. Han er dog fortsat manden i spidsen for den kriseramte Premier League-klub.