Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC kan miste topscorer og medaljechance

Skarpe Mikael Ishak kan meget vel være tabt for Randers FC, når vinterens transfervindue smækker i - men i Randers har man et håb.

Svenske Mikael Ishak var igen på pletten for Randers FC, da holdet søndag vandt med 2-1 hjemme over Viborg FF og scorede sit sjette mål i de seneste seks kampe.

Den skarpe Randers-angriber er en af de spillere i klubben, der har kontraktudløb til sommer, og med den skarpe målform og en sæson-total på otte Superliga-scoringer er interessen for angriberen tydelig i andre og større ligaer. 

I Randers erkender sportschef Ole Nielsen, at januars transfervindue kan blive sidste chance for score en økonomisk gevinst på Mikael Ishak, for det ligger lige for, at kontrakten bliver forlænget - selv om dialogen er der.  

- Vi er i dialog, og måske kan vi forlænge kontrakten, selv om det altid har ligget i kortene, at Mikael Ishak igen skal af sted til en stor udenlandsk liga, siger Ole Nielsen til Ekstra Bladet.

- Det kan være vores medaljechance, som vi kan blive nødt til at sælge, hvis ikke vi sammen med Mikael Ishak finder en løsning.

En løsning kan være at Ishak muligvis skriver under med en ny klub i januar men spiller sæsonen færdig for Randers FC.