Video : Tipsbladet
Superliga

Selvtillidsfyldt Randers-back: Lugter af tre point mod AaB

Erik Marxen og resten af Randers-mandskabet har selvtilliden i orden for tiden, fordi di har vundet deres seneste tre kampe. I aften venter et opgør mod et AaB-hold i krise.

De traditionelle roller er byttet om, når AaB og Randers senere i dag tørner sammen i Superligaen. Det bliver en kamp, hvor Randers med tre point potentielt kan spille sig på Superligaens andenplads, og AaB med tre point kan komme lidt tættere på top seks, men i første omgang ud af den pointmæssige krise, holdet er i lige nu, hvor de kun har hentet et point i de seneste syv kampe.

Forud for kampen er Randers' venstre back, Erik Marxen, fortrøstningsfuld for, at Randers kan få alle tre point med hjem til kronjylland.

- Som det kører for os lige nu, kan man lugte tre point ligegyldigt, hvem vi møder, og selvom Aalborg historisk set har været et svært sted at spille, kører det ikke ligefrem for dem lige for tiden. Det burde ikke gøre vores muligheder mindre. Og så har vi jo også revanche til gode, siger Erik Marxen til Randers Amtsavis.

Marxen har været fast mand i Olafur Kristjanssons opstilling i denne sæson, hvor det kun er en kamps karantæne, der holder backen fra at have spillet samtlige 17 kampe. 

Det har ikke kun for Randers været en anderledes sæson end det plejer. For Erik Marxen har det været en sæson ud over det sædvanlige, fordi han har lavet to mål. Før denne sæson havde han kun fået netmaskerne til at blafre en enkelt gang i Superliga-regi.

Tidligere på året slog AaB på mål af Marco Meilinger Randers med 1-0.

Aftenens opgør spilles på BioNutria Park klokken 18.00.