Mkhitaryan nærmer sig start-11 i United

Armeneren lavede to assists i 4-1 sejren mod West Ham. Og det var dét, der har manglet, siger Mourinho.

Manchester United slog onsdag aften West Ham med 4-1 på Old Trafford. Manager Jose Mourinho forklarede sejren med, at holdet spillede, som det plejer. Denne gang blev der bare scoret på holdets chancer.

En af de spillere, der virkelig slog igennem i onsdagens kamp, er Henrikh Mkhitaryan. Armeneren lagde op til Zlatan Ibrahimovic' mål allerede efter to minutter. Og tre minutter inde i anden halvleg gjorde han det igen - denne gang til Martial.

Og det er ligepræcis de kvaliteter, Mourinho har ventet på kom frem i den tidligere Dortmundspiller.

- Jeg er meget glad, fordi i dag var imod et rigtigt Premier League hold med Premier League kvaliteter og karakteristika. Og det viser tydeligt hans udvikling, sagde Mourinho til Sky Sports efter kampen.

Mkhitaryan har spillet fem af de seneste syv kampe for United.