Silkeborg forlænger med back: Træningsmiljø har løftet mig
Jan Christensen / Getty Images
Superliga

Silkeborg forlænger med back: Træningsmiljø har løftet mig

Mikkel Cramer og Silkeborg har forlænget deres samarbejde, så det nu løber til sommeren 2019 i stedet for sommeren 2017.

Der er en masse spillere, der har kontraktudløb til både januar og til juni, og derfor er der gang i kontraktforhandlingerne for tiden. En af de spillere, der har fået forlænget sin aftale, der stod til at udløbe til juni, er Silkeborgs Mikkel Cramer.

Venstrebacken har forlænget sin kontrakt, så han nu bliver i Silkeborg til sommeren 2019, og det er han glad for.

- Det er selvfølgelig en dejlig følelse. Jeg kom til i sommer på en et-årig aftale, og jeg har været inde i en god udvikling, så det er rart at kunne fortsætte den udvikling i de næste to og et halvt år, siger Mikkel Cramer til Silkeborgs hjemmeside og fortsætter.

- Jeg er kommet til et rigtig godt træningsmiljø, som har været med til at løfte mig. Det har været vigtigt og det skal skal være med til at løfte mig endnu mere. SIF er en god klub lige fra holdleder til de nærmeste fans. Man har en god fornemmelse af at komme til et sted, hvor der bliver taget hånd om en, og hvor der er rart at være.

Også klubbens manager, Peter Sørensen, er tilfreds med, at det er lykkes at forlænge kontrakten med Mikkel Cramer, der siden sit skifte fra Skive i sommeren har udviklet sig.

- Cramer er lynhurtigt gået fra at være en god 1. divisionsspiller til at være en af vores bedste over en lang periode i Alka Superligaen. Han har taget store skridt og i mange kampe været overbevisende. Derfor har det været en let beslutning at forlænge med ham, siger Peter Sørensen.

I denne sæson er det blevet til 18 kampe i Superligaen, hvoraf 16 af disse har været som en del af startopstillingen.