Thomas Frank om Brentford-job: En enestående mulighed for mig
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Premier League

Thomas Frank om Brentford-job: En enestående mulighed for mig

Den danske træner Thomas Frank har fået et job som assistenttræner i Brentford, og han kalder det for en enestående mulighed.

Tidligere Brøndby-træner Thomas Frank flytter til England, hvor han skal være assistenttræner for Brentford-træner Dean Smith.

Klubben fra den næstbedste række i the Championship har ansat Thomas Frank på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2019, og 43-årige Frank, der stoppede i Brøndby i foråret efter 'Oscar'-sagen, glæder sig over sit nye arbejde, hvor han skal strukturere træningen for førsteholdet.

- Jeg har længe drømt om at opleve noget andet end den danske fodboldkultur. Det her er en enestående mulighed for mig i et af de store fodboldlande og i en af de store ligaer i Europa. Ja, det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Thomas Frank til Ekstra Bladet.

Selv om han nu skal være assistenttræner, er det stadig ambitionen på sigt at blive cheftræner for et fodboldhold igen.

- Min ambition er stadig at blive cheftræner igen. Jeg har haft flere muligheder, men da chancen i Brentford opstod, greb jeg den, fordi det er en udfordring, hvor jeg får mere erfaring, flere kompetencer og bliver dygtigere og prøvet mig af på et højere niveau, siger han.

Thomas Frank kommer blandt andet til at arbejde med de to danskere Lasse Vibe og Andreas Bjelland, og i Brentford kommer han til at være en af to assistenter for træner Dean Smith.

Aktuelt er Brentford en del af bundstriden i Championship, hvor klubben som nummer 18 har et forspring på tre point til nedrykningsstregen.