Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-profilen Bubacarr Sanneh er tæt på at blive solgt

Den stærke gambianske forsvarsspiller Bubacarr Sanneh er på vej væk fra AC Horsens.

I halvandet år har den fysisk stærke forsvarsspiller Bubacarr Sanneh leveret gode præstationer for AC Horsens, og det har ikke overraskende gjort hans navn varmt på transfermarkedet.

Nu kan tipsbladet.dk så afsløre, at Bubacarr Sanneh med al sandsynlighed har spillet sin sidste kamp for den danske klub.

Forsvarsspilleren, 22 år, har halvandet år igen af sin aftale med klubben, men går alt efter planen, bliver Sanneh solgt i begyndelsen af januar.

Bubacarr Sanneh bekræfter tipsbladet.dk's oplysninger.

- Jeg forventer, at der falder noget på plads i begyndelsen af januar. Jeg har ikke skrevet under på noget, men det er tæt på, siger han til tipsbladet.dk.

Horsens-spilleren har skiftet agent og repræsenteres nu af Christopher Atkins, der er stærk i det kinesiske marked, men Sanneh fortæller, at han bliver i Europa.

- Jeg har talt med min agent om, at jeg gerne vil blive i Europa, fordi eksponeringen er stærre i Europa. Spillet er bedre i Europa, og man får stor erfaring i europæiske klubber, siger han.

Sanneh forventer, at en aftale falder endeligt på plads i starten af januar, og han er taknemmelig for sin tid i dansk fodbold, hvor han kom til klubben fra Real de Banjul.

- Danmark er et fantastisk sted at spille for en ung spiller, og jeg har været utrolig glad for at være i Danmark og Horsens. Det er et perfekt sted at være som ung.

- Nu er det en ny drøm, der venter mig. Jeg kom til Danmark fra et land, der er meget langt væk, og jeg har været i Horsens i halvandet år og været med til at rykke klubben op. Det har været en stor erfaring og en glimrende tid, siger han.

Horsens, der tidligere fredag hentede Martin Albrechtsen, kommer formentlig til at score en klækkelig transfersum på Bubacarr Sanneh.