Video : Tipsbladet
Premier League

Wenger: Özil arbejder hårdere end folk tror

Arsenals Mesut Özil har fået kritik for sit defensive arbejde - eller mangel på samme - men manager Arsené Wenger afviser kritikken.

Den tyske kreatør Mesut Özil har i denne sæson fået kritik, fordi han ifølge kritikerne ikke arbejder godt nok for engelske Arsenal. Det blev især tydeligt i Arsenals nederlag til Manchester City, hvor Guardiolas City havde bolden meget, og Özil ikke så ud til at ville arbejde specielt meget for at vinde den tilbage.

Men Arsenal-manager Arsené Wenger køber ikke kritikken. Han mener nemlig, at Özil arbejder hårdere og bedre, end det umiddelbart kan se ud.

- Jeg giver ham ikke et frirum. Når holdet ikke har bolden, skal han passe sit arbejde ligesom alle andre. Det gør han normalt rigtig godt. Han lider mere, når vi ikke har bolden, og mod City havde vi den ikke nok. Men når du ikke har bolden, så er du jo nødt til at vinde den tilbage, siger Arsené Wenger på et pressemøde og forklarer:

- Han er en fyr, der arbejder hårdere, end folk tror. Hans kropssprog er imod ham nogle gange. Vi er hold, der vinder bolden højt oppe på banen med (Alexis) Sanchez og Özil, og han passer sit arbejde godt, siger han videre.

Arsenal ligger aktuelt nummer fire i Premier League - ni point efter topholdet Chelsea. Næste opgave for Özil og Arsené Wenger er hjemme mod West Bromwich Albion på den populære 'Boxing Day' - den 26. december.