Video : Tipsbladet
Superliga

Peter Sørensen: Vi har talt med Nicklas Helenius

Silkeborg-manager Peter Sørensen forventer ikke en afklaring på Nicklas Helenius i løbet af transfervinduet.

Det er ingen hemmelighed, at Silkeborg-manager Peter Sørensen gerne vil have Nicklas Helenius på en permanent aftale i Silkeborg IF, men indtil er der ikke kommet en afklaring på lejesvendens fremtid.

Helenius, der er ejet af AaB, har kontraktudløb med den nordjyske klub til sommer, hvor det er ventet, at han skal finde en ny arbejdsgiver. Også Helenius' lejeaftale med SIF udløber, og både Peter Sørensen og Helenius har givet udtryk for tilfredshed med samarbejdet, mens især manageren har udtrykt ønske om at holde fast i den 25-årige tidligere Aston Villa-angriber.

Peter Sørensen forventer dog ikke en snarlig afklaring på, om Helenius er mulig at tilknytte på en permanent aftale.

- Vi har haft samtaler med Nicklas Helenius, og vi ved hver især, hvor vi står, og det følger vi op på inden så længe. Jeg tror ikke, at det bliver i dette transfervindue, men jeg tror ikke, at han kommer andre steder hen. Om vi forlænger i det her vindue eller ej, det er ligegyldigt. Der er andre ting, der er mere presserende, siger Peter Sørensen til Jyllands-Posten.

Tidligere har Helenius-repræsentant Mads Bach Lund givet udtryk for, at Helenius-lejren vil se tiden an, inden der tages en beslutning om fremtiden.

Nicklas Helenius har scoret seks gange i 17 Superliga-kampe for Silkeborg i efteråret.