Ryan Johnson Laursen: Superglad for at komme til OB
Foto: OB
Superliga

Ryan Johnson Laursen: Superglad for at komme til OB

Den 24-årige danske back Ryan Johnson Laursen er skiftet til OB på en aftale, der gælder frem til sommeren 2020. Og det er han glad for.

OB har tirsdag lavet klubbens første transfer denne januar.

Klubben fra Fyn har netop offentliggjort, at Ryan Johnson Laursen, højre back, skifter til klubben på en aftale, der løber frem til sommeren 2020.

Dermed er Laursen færdig i Esbjerg, som han har spillet for siden 2013.

I OB skal Ryan Johnson Laursen i denne sæson være med til at sikre, at klubben ikke rykker ud. Aktuelt er OB næstsidst i Superligaen og går et forår i møde, hvor klubben skal have flere sejre og flere point, end det blev til i et skuffende efterår.

Og Laursen ser frem til udfordringen.

- Jeg er superglad og glæder mig til at komme til OB, som har vist stor interesse. Det er en klub med et stort og uforløst potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at indfri. For mit vedkommende ser jeg frem til at tage de næste skridt, og der passer OB’s spillestil rigtig godt til mig. Jeg håber selvfølgelig at komme til at spille regelmæssigt og lægge mere på mit spil, siger Ryan Johnson Laursen i en pressemeddelelse fra OB.

Også Kent Nielsen er tilfreds med tilgangen af den stærke back, der har vist store kvaliteter og tidligere har været tæt på at skifte til Æresdivisionen.

- Der er ingen tvivl om, at Ryan Johnson Laursen er en dygtig højreback, som også har sine forcer i angrebsopbygningen. Han er meget hurtig, og vi ser ham som et godt supplement til vores trup. Ryan har tidligere spillet for Esbjerg og Lyngby, så han har et godt kendskab til ligaen, og det er en spiller, vi glæder os til at få i truppen, siger han.

Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, indikerer, at klubben har været i konkurrence med andre klubber om Ryan Johnson Laursens signatur.

- Ryan Johnson Laursen er en spændende spiller, og vi er glade for at være nået til enighed med både Esbjerg fB og spilleren. Han er en spiller i en god alder med et spændende udviklingspotentiale, og det er der en del klubber, som har fået øjnene op for. Derfor er vi glade for, at han valgte os, og vi ser frem til at følge hans udvikling i OB, siger OB’s sportsdirektør.

Laursen nåede 73 kampe for Esbjerg, som han skiftede til fra Lyngby BK i september 2013.