Video : Tipsbladet
Landshold

Skov og Skytte på U21-tur: Faciliteterne er helt i top

EM-forberedelserne er i gang for U21-landsholdet, der i disse dage er i Dubai. I dag møder de kinesiske Henan Jianye FC klokken 21.00 dansk tid.

I Silkeborgs forberedelser til Superligaens start i midten af februar må holdet undvære to spillere midlertidigt. Både Sammy Skytte og Robert Skov er med U21-landsholdet i Dubai, og her nyder de en tur i varmen, nu når Silkeborgs egen træningslejr til Tyrkiet er aflyst.

Robert Skov var fast mand i Silkeborg i efteråret, ligesom han tidligere var en del af Niels Frederiksens OL-landshold i Rio. Nu nyder han at kunne have muligheden for at træne under gode forhold med U21-landsholdet.

- Vejret er virkelig godt. Her er sol alle dage og temperaturen ligger mellem 24 og 26 grader. Perfekt at træne i, siger Robert Skov til klubbens hjemmeside.

- Faciliteterne er helt i top. Vi træner på en fremragende bane, og alt andet er også høj kvalitet.

Både Skov og Skytte kan i dag få spilletid, når U21-landsholdet møder det kinesiske hold Henan Jianye FC, der har danske Eddei Gomes på holdet. For Gomes bliver det et gensyn med flere af de spillere, han tidligere har spillet sammen med. Han var nemlig også en del af OL-truppen i sommer.

U21-landsholdet er på tur i Dubai for at forberede sig til sommerens EM i Polen. Senere på turen møder de Usbekistans A-landshold.