Video : Tipsbladet
Superliga

EfB-angriber med uvis fremtid: En del af gamet

Brent McGrath står i en usikker situation, fordi Esbjerg vil have en ny angriber. Han er fåmælt om fremtiden.

Brent McGrath kom i sommer til Esbjerg fB fra FC Fredericia, men hans første halve år i klubben har ikke været en kæmpesucces. Han har fået spilletid i 12 af efterårets kampe, og nu er Esbjerg begyndt at sondere tærrænet for andre angriber. 

Cheftræner Lars Sørensen har udtalt, at han ønsker en ny angriber i dette transfervindue, og sportsdirektør Ted van Leeuwen har gjort det klart, at Brent McGrath kan få lov at skifte til en anden klub, hvis han ønsker det. 

Tipsbladet.dk har talt med Brent McGrath om situationen.

Esbjergs sportsdirektør har sagt, at du kan finde en ny klub. Hvad tænker du om det?

- Det eneste jeg kan sige, er at jeg har en kontarkt med Esbjerg. Det forholder jeg mig til, og jeg har ikke andet at sige om det. Jeg er i Esbjerg nu, og min kontrakt løber i to et halvt år endnu, siger McGrath til tipsbladet.dk.

Hvordan ser du på dit første halve år i Esbjerg?

- Det var fint. Der var nogle svære perioder, men jeg fik nogle kampe indimellem, og jeg manglede at score nogle mål.

Lars Lungi Sørensen har udtalt, at han gerne vil have en ny angriber i dette transfervindue. Hvordan forholder du dig til det?

- Det er ikke mit valg. Det er træneren, der bestemmer, så det er op til ham. Jeg må gøre mit bedste og forsøge at bevise, at jeg skal spille. Det er en del af gamet. Det er ikke første gang, og det er næppe heller sidste gang, at sådan noget sker. Jeg har kontrakt med Esbjerg, og det kan godt være, at de har sagt nogle ting, men der har ikke været noget fra min side. Jeg må bare bevise, at jeg skal have chancen, og så må jeg sørge for at score nogle mål hvis jeg kommer på banen. Det er det eneste, jeg fokuserer på, siger Brent McGrath.