Video : Tipsbladet
Ligue 1

Lyon og United enige: Henter Memphis Depay inden for 48 timer

Franske Lyon bekræfter nu, at man er blevet enige med Manchester United omkring en aftale med Memphis Depay.

Memphis Depay er færdig i Manchester United. Det har stået klart i noget tid, men der har været usikkerhed omkring den næste destination for den 22-årige hollandske spiller. Everton var længe inde i billedet til at signe Depay sammen med United-spilleren Morgan Schneiderlin, men et skifte til PL-konkurrenterne faldt til jorden.

Nu bliver det dog i stedet den franske Ligue 1-klub Lyon, der kan glæde sig over en aftale med Memphis Depay. I hvert fald bekræfter Lyon-præsident Jean-Michel Aulas, at man er enige om en aftale, der formentlig vil gå igennem i løbet af de kommende to døgn:

- I øjeblikket er vi enige, men det har været en kompliceret opgave, og vi mangler stadig at skrive detaljerne ned. Det er lidt kompliceret på grund af en del bonusaftaler. Det er en stor operation, fordi aftalen vil være omkring 16,5 millioner euro værd plus bonus-aftaler på otte millioner euro, siger Jean-Michel Aulas til RMC og fortsætter:

- Jeg tror, at mange af bonusaftalerne går til PSV i forbindelse med det tidligere skifte. Der er en del litteratur at skrive, og det er der, vi er lige nu. Manchester United plejer dog at holde ord og holde sig til deres aftaler. Vi har arbejdet sammen med dem omkring Rafael tidligere. Det er i gang med at ske lige nu, men jeg tror, at vi skal bruge 48 timer mere, før vi kan registrere ham, udtaler Lyon-præsidenten.

16,5 millioner euro samt bonus på otte millioner euro svarer til 182 millioner danske kroner.