Swansea chokerede Liverpool og kravler over nedrykningsstregen

En kedelig første halvleg blev erstattet af en decideret målfest i anden. Anfield lagde græs til lørdagens første Premier League-opgør.

Swansea har haft en travl uge. I forsøget på at lure sig selv væk fra Premier Leagues sidsteplads har de nemlig hentet både svenske Martin Olsson og engelske Tom Carroll. Begge nyindkøb startede og fik dermed deres debut, da Swansea lørdag gæstede Liverpool på Anfield Road.

En alt andet end begivenhedsrig første halvleg sluttede 0-0, men scoringer blev publikum alligevel ikke snydt for.

Blot tre minutter inde i anden halvleg sørgede Fernando Llorente nemlig for en overraskende, men fortjent, føring til gæsterne.

Bundproppen fortsatte dog de gode takter de kom ud til anden halvleg med. Kun fire minutter senere gjorde spanieren det således til 2-0. Anfield var lamslået.

Da hjemmeholdet havde samlet sig selv op, begyndte spillede igen at flyde. Liverpool viste god moral og reducerede i kampens 55. minut ved Roberto Firmino.

Og netop brasilianeren var manden, der fik de rødblusede tilbage på rette kurs. Georginio Wijnaldum fandt med en fladt indlæg teknikeren, der køligt udlignede.

Det var dog en udligning der hurtigt blev annulleret i form af en Gylfi Sigurdsson-scoring. Islændingen var hurtigst på en ripost, og den tidligere Tottenham-spiller sikrede dermed en sejr, der sender Swansea over nedrykningsstregen.