Juventus' drømmestart nedlagde Lazio

Serie A's nummer fire stod søndag over for en svær udekamp, da de mødte rækkens nummer ét, Juventus.

Hovedstadsklubben Lazio har i indeværende sæson vist gode takter, men søndag stod de over for en lidt for stor mundfuld, da de mødte Torino-mandskabet, Juventus.

Rækkens førerhold tog teten fra start, og allerede efter fem minutter lagde Mario Mandzukic og til argentinske Paulo Dybala, der kynisk sørgede for en føring til hjemmeholdet på 1-0.

Og blot 12 minutter senere, blev det kun endnu sværere for Lazio. Juan Cuadrado fandt Paulo Dybalas landsmand Gonzalo Higuain, og den stærke angriber gjorde det til 2-0.

Selv samme Higuain var tæt på at gøre det til 3-0, men angriberen blev dømt offside, og målet blev derfor underkendt.

I anden halvleg fortsatte Torino-klubben dominanse, og slevom hjemmeholdet ikke kom på tavlen yderligere, kørte de solidt sejren i hus og sikrede tre points, der blot cementerer klubben som nummer et i Serie A.