Johan Elmander på vej til Djurgården?
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Johan Elmander på vej til Djurgården?

Johan Elmander har kontraktudløb til sommer, og der spekuleres i, om han kan være på vej til Djurgården.

Johan Elmander skiftede i sommer fra Brøndby IF til Örgryte i den næstbedste svenske række, men svenskeren har indtil videre ikke været spilleberettiget for klubben. Örgryte formåede således ikke at skrive kontrakt med Elmander, mens det svenske transfervindue var åbent, og da klubben ikke fik dispensation af Fodboldforbundet, har han gået et halvt år uden fodbold.

Først i går, torsdag, kom Johan Elmander i aktion for Örgryte, da han spillede - og scorede - i klubbens 8-0-sejr over Assyriska BK i en testkamp. Spørgsmåler er dog, hvor meget gavn Örgryte når at få af den tidligere Brøndby-spiller.

Til sommer udløber hans kontrakt med klubben, og han ved ikke, hvad fremtiden bringer. Svenske medier spekulerer allerede i et skifte til Djurgården.

- Jeg har kontrakt med Örgryte, og det er det, jeg fokuserer på. Jeg har det godt med familien i Göteborg - vi må se til sommer. Man skal aldrig lukke nogen døre, siger Johan Elmander til Fotbollskanalen.

Rygterne om Djurgården er opstået, fordi klubben i forvejen har Elmanders landsholdskollega Andreas Isaksson i truppen, og en anden, Kim Källström, meldes på vej.

- Kim og Anders er gode gutter, og vi har det godt sammen, men det er ikke noget, jeg vil spekulere i, lyder det fra Elmander.