Skrækkelig debut: 'TK' sender Tevez ud af Champions League
Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Generelle

Skrækkelig debut: 'TK' sender Tevez ud af Champions League

Den danske midtbanespiller Thomas Kristensen slog sammen med sit australske mandskab Brisbane Roar Carlos Tevez og Shanghai Shenhua FC ud af Champions League.

Den argentinske angriber Carlos Tevez fik onsdag debut for sin kinesiske klub Shanghai Shenhua FC, men den tidligere Manchester United- og Manchester City-angriber fik ingenlunde en debut, der er værd at huske tilbage på.

På hjemmebanen i Shanghai var klubben oppe mod tidligere FCK'er Thomas Kristensen og australske Brisbane Roar, og Carlos Tevez måtte sammen med angrebsmakker Obafemi Martins og resten af mandskabet gå fra banen uden mål og et nederlag på 0-2.

Nederlaget var en katastrofe, for det kom i playoffrunden om at komme med i gruppespillet i Champions League, og da det afgøres over én kamp, hvem der skal med i gruppespillet, er Tevez og Shanghai Shenhua FC således færdig i årets turnering.

Til gengæld kan Thomas Kristensen og Brisbane Roar juble over at være med i gruppespillet i turneringen. Danskeren var med fra start på midtbanen i sejren på 2-0.

Tirsdag var den Shanghai SIPG - der har danske Mads Davidsen som teknisk direktør - i aktion, da holdet vandt med 3-0 over thailandske Sukhothai. Også her var der debut til en sydamerikaner, i det den brasilianske midtbanespiller Oscar, der skiftede fra Chelsea, gjorde sit indtog i kinesisk fodbold. Midtbanspilleren scorede til 1-0 og fik således en noget bedre debut, end Carlos Tevez gjorde.