AC Horsens-profilens dom: Måske skal jeg være mere egoistisk
Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Superliga

AC Horsens-profilens dom: Måske skal jeg være mere egoistisk

Forårssæsonen i Superligaen står for døren, og tipsbladet.dk varmer op med interview med en spiller fra hver af de 14 klubber. Her André Bjerregaard.

Fredag kommer foråret til Danmark. Efter to måneders vinterhi vender Superligaen nemlig tilbage til et stadion eller et tv nær dig.

Der er lagt op til en historisk forårssæson med slutspil i toppen og bunden, og på tipsbladet.dk hilser vi foråret velkommen med 14 interview med 14 Superliga-profiler – én fra hvert hold.

Her er det AC Horsens' angriber André Bjerregaard, der har ordet.

Hvordan vil du vurdere jeres sæson hidtil?
- Vi har haft en rigtig fin sæson sådan pointmæssigt. Vi har spillet nogle fine kampe og har vist, at vi kan være med. Det har bestemt været godkendt. I kloge hoveder har sagt, at vi skulle ligge til nedrykning, så det er dejligt, at vi har overrasket. Vi har lavet forholdsvis mange mål, og jeg mener, vi er det sjettemest scorende hold. Selv om det ser lidt kedeligt ud til tider, har vi lavet okay med mål. Så må folk sige, hvad de vil om, at det er kedeligt.

Hvad forventer du af det kommende forår for dit hold?
- Vi skal bygge videre på det, vi har præsteret indtil videre. Der skal ikke laves så meget om. Vi skal være lidt mere rolige, når vi har bolden, men ellers er det samme koncept, vi har haft succes med. Så må vi se, om det rækker til top seks eller ej. Vi tænker på en kamp ad gangen, og vi går ud for at vinde samtlige kampe. Så må vi se, om det er nok.

Og dig selv?
- Det har været en super fin sæson indtil videre med oplæg og mål. Jeg har været med i meget, og jeg har været afgørende. Det skal jeg bygge videre på og måske få sparket lidt flere i kassen selv. Det kommer an på situationen. Jeg er typen, der gerne vil spille chancen større, så jeg er nok ikke så egoistisk. Det kan være, jeg skal begynde at være det.

Hvad betyder det for jeres tilgang til foråret, at der er slutspil?
- Det er nyt for os alle, men det er ikke noget, vi taler om eller tænker over. Det er ikke noget, vi har fokus på. Det gælder om at få så mange point med over så muligt, hvis vi nu er uheldige at ende i den ikke så sjove del.

Hvem bliver forårets profil i din klub?
- Jeg tror, det bliver mere holdet som enhed. Det så man også i efteråret. Vi er afhængige af hinanden og af en dedikeret arbejdsindsats. Og vi skal stå godt på bnaen. Så holdet er og bliver vores profil.

Hvad bliver jeres største udfordring i foråret?
- Jeg synes ikke, vi som sådan har en udfordring i foråret. Vi er gået ind til kampene og har tilladt modstanderne at have bolden, hvor mange andre hold ville stresse over, at modstanderen har bolden. Det accepterer vi.