10 mulige kandidater som afløser for Arsené Wenger
Foto: Getty Images
Premier League

10 mulige kandidater som afløser for Arsené Wenger

Goal.com har listet 10 kandidater op, der potentielt kan erstatte Arsene Wenger i Arsenal.

Massimiliano Allegri
Italieneren er på vej til at sikre det tredje mesterskab i træk med Juventus, hvor han har kontrakt frem til 2018, men Goal erfarer, at han kan forlade Den Gamle Dame til fordel for en ny udfordring i England til sommer. Han er den nuværende favorit til at erstatte Wenger.

Rafael Benitez
Spanieren vil ikke være et populært valg blandt fansene grundet sin fortid hos Liverpool og Chelsea og sin pragmatiske fodboldstil. Dog vil den tidligere Champions League-vindende manager bringe Thierry Henry ind som sin højre hånd, hvis han skulle få chancen.

Thierry Henry
Han har tidligere trænet Arsenals U/18-hold, og nu er klubbens mest scorende spiller gennem tiderne assistenttræner for Roberto Martinez på det belgiske landshold. Om the Gunners vil overveje en kandidat uden trænererfaring på højeste niveau er til debat, men Henry vil have den fulde støtte fra fansene.

Eddie Howe
Han har fået det bedste ud af Arsenal-lejesvenden, Jack Wilshere, og han har længe været sat i forbindelse med Arsenal-jobbet. Dog har hans mangel på europæisk erfaring og Bournemouths dårlige 2017-form gjort, at han ikke længere er blandt de absolutte favoritter.

Leonardo Jardim
Portugiseren er et kendt ansigt for Arsenal-fansene, da han sammen med Monaco slog the Gunners ud af Champions League i 2014/15. Endnu mere imponerende er det, at Jardims unge Monaco-hold i øjeblikket topper Ligue 1, og klubben er den mest scorende i de fem bedste ligaer.

Joachim Löw
Den tyske landstræner valgte noget overraskende at forlænge sin kontrakt med sit land indtil VM i Rusland næste år, men Löw kan være fristet af at stå i spidsen for Arsenal, da det næsten er to årtier siden, han har trænet en stor klub.

Roberto Mancini
Den tidligere Manchester City-manager vil ud fra fansenes synspunkt ikke være det mest inspirerende valg, men han er tilgængelig, efter han forlod Inter før starten på denne sæson. Ydermere har Mancini vundet Premier League, og han er kendt for at bruge mange penge og bruge dem godt.

Roger Schmidt
Den tyske træner har stadig to år tilbage af sin kontrakt, men han har altid været meget åben over for at træne i England. Schmidt har allerede vundet hjerterne hos Arsenal-fansene, da han med Leverkusen sendte Tottenham ud af Champions League.

Thomas Tuchel
Den 43-årige har allerede fulgt i Jürgen Klopps fodspor fra Mainz til Dortmund, og det er angiveligt kun et spørgsmål om tiden, inden han tager til Premier League. Tuchel er ung, innovativ og han spiller attraktivt fodbold i Dortmund.

Patrick Viera
Ligesom landsmanden Henry er Vieira et Arsenal-ikon, og han ville blive hyldet som en hjemvendt helt. Der er dog tvivl omkring hans CV, hvor han har været reserveholdstræner i Manchester City, inden han tog til New York City, hvor han er manager nu.