Video : Tipsbladet
Superliga

Bo Henriksen: Forfærdeligt ikke at have indflydelse

AC Horsens-træner Bo Henriksen var i skammekrogen lørdag mod OB, og det var en uvant følelse for cheftræneren.

Når AC Horsens spiller sine kampe i Alka Superligaen, plejer det at være med god lyd fra sidelinjen hos cheftræner Bo Henriksen. Har var dog skiftet ud med assistenten Niels Lodberg lørdag, da AC Horsens på hjemmebane spillede 1-1 med OB. 

Efter karantæne mod Silkeborg IF måtte Bo Henriksen se kampen fra en lounge på stadion, og det var en speciel følelse for cheftræneren: 

- Det var jo forfærdeligt ikke at have indflydelse. Jeg synes, at vi var for passive. Vi startede godt de første ti minutter, men efter scoringen trækker vi os tilbage. Det er en del af gameplanen, men ikke så meget, som det blev tilfældet. Jeg synes egentlig, at der ellers var gode muligheder på omstillinger mod OB, siger Bo Henriksen til TV3 Sport 1 og fortsætter: 

- OB er gode, og de har fået selvtillid. De spiller stort set aldrig i mellemrummet, hvor de sætter bolden på spil. De spiller mere frem og tilbage, og det kan vi godt leve med. Vi bliver dog utrygge og tør ikke at skubbe frem, og det er noget af det, vi skal have talt om, siger cheftræneren. 

AC Horsens scorede efter fem minutter ved Hallur Hansson, inden Rasmus Jönsson udlignede efter 57 minutter.