Betis vendte nederlag til sejr

Det var uden Riza Durmisi, at Real Betis her til aften sejrede mod Malaga.

Der var her til aften to spanske kampe på programmet, hvor Valencia mødte Leganes og Malaga tog imod Real Betis.

Det sidste opgør havde en snert af danskhed. Riza Durmisi fik dog ikke spilletid for gæsterne, der forud for kampen lå nummer 15. Hjemmeholdet var ikke meget bedre stillet på 14.pladsen, og de to hold spillede også herefter.

En stor personlig fejl i Betis-forsvaret førte til en friløber til Pablo Fornals, der iskoldt sendte bolden i mål via det korte hjørne. Den føring holdt indtil tre minutter inde i anden halvleg.

Her sendte Jonas Martin bolden i kassen efter en god stikning fra Darko Brasanac, og så var der udlignet til 1-1.

Malaga havde bolden mest og de fleste afslutninger, og derfor kunne Real Betis godt have brugt Riza Durmisis offensive kvaliteter, men den danske landsholdsback måtte se sine holdkammerater arbejde for at få point.

Og efter 73 kom forløsningen for den grønne Sevilla-klub. En clearing fra det centrale forsvar blev headet videre, og da Malaga-forsvareren Luis Hernandez gled kunne Antonio Sanabria køligt score til 2-1 for Real Betis.

Den stilling holdt tiden ud, og derfor fik Real Betis og Durmisi alle tre point, som betyder, at de kravler over Malaga i La Liga.

I Valencia var der anderledes styr på sagerne for hjemmeholdet. De sad på alt spil og chancer, og det var derfor helt fortjent, at forsvarsspilleren Eliaquim Mangala efter et hjørnespark kunne sende bolden i mål til 1-0 efter 29 minutter.

Kampen igennem var der stor Valencia-dominans, og holdet havde også chancerne til både 2- og 3-0.

Kampen var generelt ikke nogen god oplevelse for Leganes, der måtte se sin anfører blive sendt ti minutter tidligere i bade end holdkammeraterne, da Alberto fik sit andet gule kort og dermed et rødt.

Med sejren fik Valencia sin tredje i de seneste fire kampe, og det betyder, at klubben nu er at finde på 12.-pladsen.