Leicester-spiller svarer Carragher igen: Har du vundet ligaen?
Foto: Getty Images
Premier League

Leicester-spiller svarer Carragher igen: Har du vundet ligaen?

Danny Simpson er ikke tilfreds med Jamie Carraghers kritik af Leicester-spillerne og driller ham med hans manglende Premier League-medalje.

Leicester-backen Danny Simpson var en del af det Leicester-mandskab, der slog Liverpool med 3-1 mandag aften, men den sejr endte med at bringe kritik fra en række eksperter - heriblandt den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der mente, at Leicester-spillerne burde skamme sig for måden de håndterede Claudio Ranieris exit. 

Efter Danny Simpson postede nedenstående billede på twitter onsdag morgen af Carragher i en Everton-trøje og sammenlignede ham med Sky-kollegaen Gary Neville, var Carragher hurtig til at pointere, hvordan Simpson og hans holdkammerater på pinlig vis havde præsteret og kæmpet for hinanden efter Ranieris fyring. 

Just gonna put it out there. No offence but I don't think I would ever see @GNev2 training in a Man City Training shirt pic.twitter.com/fgjOOLqKdl

— Danny Simpson (@dannysimpson) 1. marts 2017

>

Det gad Simpson ikke høre på: 

- Jeg respekterer din holdning og som forsvarsspiller ser jeg op til dig og det, du har opnået. Alt andet lige har jeg vundet ligaen og det har du ikke, skrev Simpson. 

Carragher mente så, at Simpson var en af de "joke Man United-players", der hævdede, at de havde fået en Premier League-titel efter bare at have spillet fem kampe på en sæson. 

Da svarede Simpson tilbage med et billede af ham, der holder sidste sæsons ligatitel med sine Leicester-holdkammerater.