Kasper Fisker hader AGF og kan ikke lide Amini
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Kasper Fisker hader AGF og kan ikke lide Amini

Randers FC hader AGF, og Kasper Fisker kan ikke lide Mustafa Amini. Den stærke kantspiller varmer op til aftenens lokalbrag med stikpiller til naboerne mod syd.

Opgørene mellem Randers FC og AGF har de senere år udviklet sig til en solid rivalisering, og op til denne fredags kamp gør holdene, hvad de kan for at puste til gløderne. Seneste skud på stammen er Kasper Fiskers udmelding omkring den tidligere holdkammerat Mustafa Amini.

I et interview med TV2 Østjylland forklarer han, at kampen mod AGF er speciel, "fordi vi hader dem". Han bliver samtidig spurgt til de forhenværende Randers-spillere, der nu er i AGF, underforstået Elmar Bjarnason, Kasper Junker og Amini. 

Nogle er fine, andre bryder han sig ikke om. Navnlig altså Mustafa Amini, der også fik en bredside med fra Randers-direktør Michael Gravgaard, da han forlod klubben i sommer.

- Jamen, jeg kan ikke lide Musti (Mustafa Amini, red.). Jeg synes, han forlod klubben på en rigtig træls måde, og jeg synes egentlig, at han var en dårlig person, da han forlod klubben. Så primært ham, siger Fisker til TV2 Østjylland.

Tipsbladet.dk. talte forleden med Amini om hans udsigt til at skulle tilbage til BioNutria Park for første gang, siden han forlod Randers i sommer. Han forholdt han sig blandt andet til Gravgaard og sportchef Ole Nielsens kommentarer, men var mere diplomatisk i sit svar end Fisker.

- Jeg har ikke noget at bevise over for Michael eller Ole eller andre i Randers. Jeg havde en god tid der og spillede mange kampe. De sagde nogle usande og ikke-søde ting, men det er en del af fodbold. Jeg er glad nu i AGF, og jeg glæder mig til at tage tre point på fredag og blive endnu gladere, sagde han ved den lejlighed.

Der er kickoff i Randers i aften klokken 18.