Video : Tipsbladet
Europa League

FCK-spillere glæder sig til elektrisk atmosfære

Når FC København torsdag aften gæster Amsterdam Arena og Ajax, bliver det uden tomme sæder på det store stadion.

Torsdag aften venter årets brag for FC København, når de danske mestre på udebane møder Ajax. En ottendedelsfinale i Europa League med stor betydning, og hvor alt er helt åbent efter 2-1 sejr til FC København i det første møde i Danmark. 

Og der venter FC København en elektrisk atmosfære, når holdet kommer ind på Amsterdam Arena. Her er der nemlig udsolgt, og det er noget, som de danske gæster ser frem til: 

- Det bliver fedt med et fuldsat stadion, det glæder jeg mig til, og det er noget der bare sætte os ekstra op. Jeg ved godt, de nok kommer med backen og midterforsvareren, der havde karantæne i den første kamp, men jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal forvente. Og grundlæggende tror jeg deres taktik er den samme, for de har et meget klart koncept, de spiller efter. Det er et stærkt hold, men de forsvarer sig også på en måde, mand mod mand, hvor man engang imellem kan udnytte noget plads, siger Andreas Cornelius til klubbens hjemmeside. 

Han bakkes op af offensivkollegaen Youssef Toutouh: 

- Det bliver nok en helt anden kamp end i København, men det bliver fedt at komme ud og spille på det her stadion. En stor kamp, og en svær kamp, men jeg tror, vi spiller uafgjort i morgen, og så er vi videre til kvartfinalen, det vil være kæmpestort!, udtaler Toutouh.

Der er kampstart klokken 21:05 torsdag aften.