Atalanta nærmer sig Europa-pladser i Serie A

Bergamo-klubben slog søndag Pescara med 2-0 og er nu lige i hælene på Inter på femtepladsen.

Atalanta nærmede sig søndag top fem i Serie A, der giver adgang til Europa League-fodbold. Den norditalienske klub slog bundproppen Pescara med 3-0 hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Efter 14 minutter bragte Gomez hjemmeholdet foran. Gæsterne fra Pescara kom aldrig med de helt store offensive udskejelser, så da Grassi udbyggede føringen efter 69 minutter, så var kampen de facto afgjort. Alligevel fik Gomez banket det sidste søm i kisten, da han i kampens overtid scorede til 3-0.

Resultatet betyder, at Atalanta ligger på sjettepladsen i Serie A med 55 point - det samme antal som Inter på femtepladsen.

Andetsteds slog Bologna Chievo i kampen om midten af Serie A. De to hold, der inden dagens kamp lå henholdsvis på 12. og 11. pladsen, kom begge på tavlen.

Først var det Chievos Lucas Castro, der bragte gæsterne foran efter 40 minutter. Efter en times spil udlignede Simone Verdi for hjemmeholdet, og 10 minutter senere bragte Dzemail Bologna foran med 2-1.

I kampens overtid udbyggede hjemmeholdet føringen, da Dzemail dukkede op igen og scorede til 3-1. Og for at det ikke skal være løgn, scorede Bologna endnu engang i overtiden. To minutter efter var det nemlig Federico Di Francescos tur til at komme på tavlen. 4-1.