Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-keeper: Målet er at komme til England eller Tyskland

Robin Olsen drømmer om at spille i enten Premier League eller Bundesligaen.

Robin Olsen har i denne sæson holdt buret rent i så mange kampe for FC København, at svenskeren er med helt i toppen på verdensplan hvad angår clean sheets. Med til historien hører naturligvis, at FCK ikke for alvor bliver presset i den hjemlige liga, men Robin Olsen har også stået nogle gode kampe i Europa.

Den 27-årige målmand kom til FCK i januar 2016 på leje fra PAOK, hvor han ikke fik ret meget spilletid, og Robin Olsen leverede fra start på så højt et niveau, at aftalen blev gjort permanent i sommer. Målmanden har dog en drøm om at komme ud igen.

- Premier League og Bundesligaen er de to store ligaer, som jeg drømmer om. Det betyder ikke, at jeg lukker døren for nogle andre ligaer, men de to nævnte ligaer er helt klart noget specielt for mig. Der er topspillere i alle klubber, fyldte arenaer osv. Det er bare rigtig stort, siger Robin Olsen til podcasten Lundh.

Han lader sig ikke afskrække af, at det første ophold i Grækenland ikke var nogen succes.

- Det var ikke den bedste tid i min karriere, det var det absolut ikke, men jeg lærte rigtig meget. Nu er jeg kommet hjem til FC København og har fået lidt mere ro på, men jeg er glad for, at jeg havde den oplevelse, og den tager jeg med mig i bagagen, lyder det fra FCK-målmanden.

Robin Olsen har kontrakt med FC København frem til sommeren 2020.