Rosenborg-spiller imponeret over Bendtner: Et fysisk monster
Foto: Nathan Stirk/Getty Images
Skandinavien

Rosenborg-spiller imponeret over Bendtner: Et fysisk monster

Nicklas Bendtner har allerede gjort sit positivt bemærket i Rosenborg og får ros af både holdkammerat og leder i den norske storklub.

Hidtil virker matchet mellem Nicklas Bendtner og Rosenborg BK til at være ganske godt. Den ene person med tilknytning til klubben efter den anden har stået i kø for at rose danskeren, og den seneste i rækken er Pål André Helland.

Helland er en af de offensive spillere, der skal forsyne Bendtner med oplæg til mål og chancer, og han lyder som en mand, der ser store muligheder for netop det.

- Han er gledet lige ind i gruppen. En fantastisk type, som byder sig til og er let at inkludere. Som fodboldspiller er han et fysisk monster. Jeg tror, han bliver svær at have med at gøre på bagerste stolpe, siger Helland til VG.

Også spillerkoordinator i Rosenborg, Harald Pedersen, har lovordene om Bendtner klar. Det er ham, der har hjulpet danskeren med at finde sig til rette i Trondheim, og han roser Bendtners personlighed.

- Han er jo en omgængelig og humoristisk fyr. Han har taget både vejret og området på en fremragende måde. Han har jo fået den trondheimske vinter lige i ansigtet. Det var ikke noget luksusvejr, da han spillede kamp mod Ranheim i fredags, siger Pedersen.

Opgøret mod Ranheim var en testkamp, inden Bendtner og resten af Rosenborg-mandskabet åbner sæsonen med supercup-kampen mod Brann på onsdag og første kamp i ligaen i den følgende weekend.