Sverige vandt efter flot comeback mod Portugal

Portugal kom foran 2-0, men endte med at tabe 2-3 til Sverige.

Cristiano Ronaldo viste inden kampen EM-pokalen frem for det portugisiske publikum, men det gode humør holdt ikke ved for portugiserne, da de tabte 2-3 mod Sverige. Det startede ellers så godt, da netop Ronaldo bragte hjemmeholdet foran efter 18 minutter.

Efter godt en halv times spil kom Andreas Granqvist på tavlen, men desværre for svenskerne scorede han i det forkerte mål. Pausen bød på fire udskiftninger for hjemmeholdet, og det påvirkede også præstationen. I anden halvleg scorede Victor Claesson nemlig to gange, så Sverige kunne gå ind i dommerens tillægstid med en uafgjort.

Her fik Cancelo dog ændret på slutresultatet, da han gjorde Granqvist kunsten efter og scorede i eget net.

Finland spillede ligeledes venskabskamp, og her blev det til 1-1 mod Østrig på udebane. Brøndbys Teemu Pukki og Paulus Arajuuri startede begge inde, ligesom den tidligere Superliga-målmand Lukas Hradecky var på banen.