Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-keeper: FCN måske det mest formstærke hold i Superligaen

Fredag tørner skal Lyngby i aktion mod FC Nordsjælland, som Lyngby-keeper Jesper Hansen beskriver som Superligaens mest formstærke mandskab.

Superligaens mesterskabsslutspil sparkes igang fredag aften klokken 20.15, når FC Nordsjælland på Right To Dream Park tager imod lokalrivalerne, Lyngby. 

Kasper Hjulmands tropper fik sikret sig en plads i mesterskabsslutspillet med en glimrende slutspurt, med sejre i de seneste tre kampe. 

Derfor har Lyngby-keeper, Jesper Hansen, ingen kvaler med at beskrive fredagens modstander som Superligaens mest formstærke mandskab, som de i seneste møde mellem de to hold vandt 1-0. 

- Jeg tror, det bliver en mere åben kamp. Begge hold er nu i mesterskabsspillet, og pointene er dermed ikke livsvigtige på samme måde – selvom vi selvfølgelig gør alt for at få en sejr, så kan vi spille mere frit, hvilket også gælder for FC Nordsjælland, fortæller Jesper Hansen til Lyngbys officielle hjemmeside. 

- De var gode, da vi mødte dem sidst, men de er kun blevet bedre. De er måske det mest formstærke hold i ligaen – måske med undtagelse af FCK. Det bliver derfor en svær kamp, men vi går efter sejren, og vi har vist igennem hele sæsonen, at vi kan være med mod alle hold, slutter 31-årige Hansen.