Podcast: Chelsea smider mesterkabet efter nederlag i London-derby
Generelle

Podcast: Chelsea smider mesterkabet efter nederlag i London-derby

En på papiret interessant runde i PL levede ikke helt op til forventningerne. Detskal dog ikke afholde De Falske 9'ere fra at samle op på løjerne.

Det er et ord, der bliver brugt i flæng i fodbold, men der er ingen tvivl denne gang: Chelsea er i krise!

Med nul sejre siden sidst vi sendte, er gummibenene til at tage at føle på i London-klubben, der tabte 1-2 til Big Sams genfødte Crystal Palace-hold.
Hvad er der galt på Broen? Vi tager et kig på de mange krisetegn.

Førsteudfordrerne fra Tottenham tog sig kærligt at Burnley, mens Arsenal og Manchester City delte i porten i en kamp, der svarer til at tage fejl af en bordbombe og et romerlys.
Og hvad mener vi så med det? Det er du nødt til at lytte med for at få svar på.

Apropos kort lunte skal vi forbi et højspændt Merseyside Derby, som Ross Barkley spillede med en puls højere end Mark Clattenburgs oprindelige tindinger.

** OBS! Grundet teknisk muldvarperi er den sidste håndfuld minutter af optagelsen desværre gået tabt, og ugens program slutter lidt brattere, end vi hvad vi selv synes om. Vi beklager udfaldet og arbejder på at finde og fyre den ansvarlige bånd-muldvarp til næste gang.

Det, der trods alt nåede at komme i kassen, og meget mere serveret med højt humør og lunken humor i denne uges afsnit af De Falske 9’ere, som du finder LIGE HER.

-------

De Falske 9'ere er Danmarks ældste podcast dedikeret udelukkende til Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den via din foretrukne podcastudbyder eller her på Tipsbladet.dk