Brøndby-talent i tvivl om fremtiden: Det lakker nok mod enden
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Brøndby-talent i tvivl om fremtiden: Det lakker nok mod enden

Der har ikke været meget spilletid i denne sæson for 19-årige Rezan Corlu fra Brøndby IF, og han overvejer nu, om fremtiden skal være et andet sted end i barndomsklubben.

I denne sæson har der ikke været meget at juble over på det personlige plan for den 19-årige Brøndby-spiller Rezan Corlu. Den offensive midtbanespiller har blot fået seks minutters spilletid i Superligaen og fire kampe i alt i alle turneringer.

Ikke meget spilletid for den 19-årige, der missede næsten hele sidste sæson med en korsbåndsskade, og derfor er jagten også sat ind på mere spilletid. Enten i Brøndby eller et andet sted.

Med en kontrakt der kun løber frem til årsskiftet har Rezan Corlu gode muligheder på hånden i forhold til at finde noget.

- Det er godt at være en del af et godt hold, og vi ligger nummer to, og det er fedt at være en del af træningsmiljøet. Det kan rykke mig. Men igen man vil gerne være en del af det og spille på banen. Det er svært at komme ind på holdet, men jeg føler, jeg har præsteret til at få flere chancer og nogle indhop. Jeg træner godt, og jeg præsterer i reservekampene, siger den 19-årige midtbanespiller til tipsbladet.dk og forklarer, at han ikke er videre optimistisk i forhold til spilletid i Brøndby:

- Ikke rigtigt. Det ser svært ud. Det lakker nok mere mod enden, end at jeg skal blive her. Det gør det nok, siger han.

Et lejemål er ikke attraktivt for Rezan Corlu.

- Nu har jeg kun (kontrakt) til vinter, så det er otte måneder. Hvis jeg skal væk, skal det være permanent. Jeg er ikke fan af leje. I min optik kan leje godt gavne, men hvis jeg skal væk, er det bedre at blive hentet fast end på leje, siger han.

Corlu, der har kampe for diverse ungdomslandshold, vil helst blive i Brøndby, men for udviklingen er det altså ikke sikkert, det kan lade sig gøre.

- Man skal ikke misforstå det, for Brøndby er klubben, jeg vil spille i. Jeg har spillet her, siden jeg var fire år, men hvis jeg ikke får spilletid, har jeg heller ikke tænkt mig at spilde tiden. Jeg har brug for at spille hver weekend - eller ofte i hvert fald - og jeg har brug for at udvikle mig efter min skade. Det går ikke, at jeg træner og spiller kamp for reserverne hver anden eller tredje uge.

Rezan Corlu har i alt spillet otte gange for Brøndbys førstehold i snart to sæsoner, men det hører altså med til historien, at den talentfulde offensivspiller var skadet det meste af sidste sæson.