Video : Tipsbladet
Superliga

Esbjerg må rokere: 18-årig tæt på første startplads

Anders Dreyer kommer formentlig til at starte inde, når Esbjerg fB møder AC Horsens i nedrykningsspillet.

Det er vidst ikke for meget at sige, at der er meget på spil, når Esbjerg fB lørdag tager imod AC Horsens. De to hold er at finde på de to nederste pladser i nedrykningspulje 1, og det er særligt de vestjyske værter, der har kniven for struben. 

Som nummer fire har Esbjerg inden gruppens tredje kamp fem point op til nummer tre, som er netop AC Horsens. Senest blev Esbjerg ydmyget med 3-0 i Odense, og taber man igen lørdag er der ikke meget, der tyder på, at vestjyderne kan lykkedes med at undgå fjerdepladsen og den benhårde kamp om at blive sorteper. 

Til lørdagens kamp er Esbjerg-træner Lars Lungi Sørensen tvunget til flere ændringer. Jesper Jørgensen er ude med karantæne, og det betyder omrokeringer. Her ventes unge Anders Dreyer at få chancen på kanten, men flere er i spil:

- Jesper Jørgensen er jo ude med karantæne, så der vil blive rokeret lidt. Heldigvis er der mange om buddet, så jeg skal nok finde 11 mand til at starte inde, siger Lars Lungi til Jydske Vestkysten, mens han overvejer at smide 18-årige Dreyer på banen fra start: 

- Det kunne det godt, men det kunne flere andre navne også være, så nu ser vi, hvordan vi ender med at få blandet kortene, udtaler cheftræneren. 

Hvis Anders Dreyer kommer i spil, vil det være hans første startplads i Alka Superligaen.