Frederik Tingager uenig med rødt kort: Han falder let
Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

Frederik Tingager uenig med rødt kort: Han falder let

Frederik Tingager fik direkte rødt kort efter en halv times spil af opgøret mellem OB og Randers, men hjemmeholdet formåede alligevel at vinde.

OB tog i går alle tre point i opgøret mod Randers, men sådan så det ikke ud til at skulle gå hele kampen. Efter 30 minutter ved stillingen 1-0 til OB begik Frederik Tingager et straffespark på Marvin Pourie, hvor forsvarsspilleren samtidig blev sendt direkte i bad.

Sten Grytebust i OB-målet kom dog sin holdkammerat til undsætning og reddede straffesparket - og mange Randers-forsøg senere i kampen - og derfor kunne OB alligevel fejre sejren og tre point efterfølgende.

Sejren var Frederik Tingager glad for, men kendelsen, der fik ham smidt ud, var den høje forsvarsspiller ikke enig i.

- Jeg er utroligt skuffet over udvisningen, men jeg forstår ikke helt, hvordan jeg får rødt kort, samtidig med at der bliver dømt straffespark. Det er fair nok, hvis dommeren mener, at der er straffe, men så skal det være et gult kort. Jeg synes, at han falder let, men sket et sket. Det eneste positive for mig er, at vi får de tre point, ellers havde det godt nok været en lang dag. Det er ikke først gang, jeg har lavet en fejl. Jeg kommer tilbage igen. Det er ærgerligt, men sådan er det. Når man har så stor en passion fodbold, som jeg har, er der ikke andet at gøre end at rejse sig. Det var nervepirrende at se de sidste 60 minutter fra omklædningsrummet. Jeg kunne ikke sidde ned, men det var fantastisk flot fightet af drengene, siger Frederik Tingager til klubbens hjemmeside.

Med de tre point er OB nu to point efter Randers i pulje 1. Samtidig er de to point foran AC Horsens, der senest slog Esbjerg med 1-0. Esbjerg er sidst i puljen med 10 point færre end OB. 

Holdet fra Fyn har dog ikke tid til at fejre sejren over Randers for længe. Allerede på søndag skal de en tur til netop Randers, der er tørstige efter revanche. Den kamp spilles fra klokken 13.00 på BioNutria Park.